Waarom kiest hij niet voor mij? (2024)

Waarom kiest hij niet voor mij? (1)

Je hebt al een tijdje iets met een man. Je hebt heel gezellige tijden samen en jullie passen echt goed bij elkaar, maar… hij kiest niet definitief voor jou, hij kan de knoop niet doorhakken.

Jullie kunnen zo goed praten, het past allemaal lekker in elkaar, er is echt een klik. Maar jij wilt meer.

Je wilt meer en je wilt met hem verder.
Naarmate jullie langer met elkaar zijn begin je toch wel te balen dat hij niet helemaal voor jou gaat en dat geeft je een rotgevoel. Toch houd je maar vast omdat je nu wel de man hebt waar je verder mee wilt, het is wel jouw type.

Klik hier om naar het voorgelezen artikel te gaan.

Mocht dit over jou gaan, dan schrijf ik dit stuk om jou te helpen. Ik kan jou helpen door jou bewust te maken waarom jij hier tegen aan loopt met nu juist deze man. Jij komt deze situatie niet voor niets tegen en het is niet voor niets juist deze man.

Aan de oppervlakte werken heeft geen zin.
Het is niet mijn bedoeling jou te helpen aan de oppervlakte, daar heb je helemaal niets aan, al zou je hem daarmee krijgen. Ben je het typje voor de oppervlakte wordt het tijd om nu dieper te gaan of mijn website voorlopig te vergeten.

Lees het verhaal wat hieronder staat met je gevoel, niet met je verstand. Je verstand zorgt alleen maar voor doffe ellende. Niet de woorden maar de energie achter de woorden kunnen jou helpen het juiste in jou los te maken.

Je hebt alles al in je, ook weet je allang hoe je heel gelukkig kunt zijn met jouw man. Datgene wat je nu aan het doen bent is die kennis eruit aan het halen die er altijd al heeft gezeten. Ik vertel jou niets nieuws, je zult alleen de juiste dingen herkennen.

Doe je het juiste met jouw vervelende liefdesprobleem, dan ga je hier beter uitkomen dat dat je je nu kunt voorstellen.

Je wilt hem. Maar je krijgt hem niet helemaal. Iets in jou voelt dat er iets niet goed zit maar je weet niet wat en het deel van jou wat hem heel graag wil, wil eigenlijk ook helemaal niet weten wat er mist. Je wilt hem en dat maakt je een beetje blind.

Vanaf nu noem ik dat deel van jou wat hem wil en jou een beetje blind maakt, jouw onbewuste energie. Jouw onbewuste energie is jouw verstand, jouw ego, jouw onderbewustzijn, jouw emoties, jouw pijnlichaam.

Allemaal woorden en begrippen die je niet allemaal hoeft te begrijpen met je verstand. Lees maar gewoon lekker door en laat het op je gevoel inwerken, dat is veel belangrijker.

Jouw onbewuste energie wil hem. Heel graag. Maar je krijgt hem niet helemaal en dat doet pijn, dat geeft je een rotgevoel en misschien voel je je ook een beetje onzeker hierdoor. Jouw onbewuste energie wil hem, krijgt hem niet helemaal en dit activeert nog meer onbewuste energie.

Nog meer denken, nog meer analyseren, nog meer praten met vrienden en vriendinnen over hem, verhaaltjes maken in je hoofd, verhaaltjes maken over zijn ex, het houdt je aardig bezig.
Allemaal onbewuste energie.

Maar er is ook bewuste energie in jou. Het is jouw bewuste energie die zegt Mmm… Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat je niet tevreden bent met minder. Het is jouw bewuste energie die nieuwe informatie gaat vinden. Nieuwe informatie, bewustwording.

Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat die onmeetbare kracht die onder jouw bewuste energie ligt er steeds meer uit gaat komen. De bewuste energie in jou spoort jou aan om niet de zoveelste minnares te worden die uiteindelijk toch hoort dat hij voor zijn vrouw en kinderen kiest.

Deze site toevallig gevonden? Nope, toeval bestaat niet. Jouw bewuste energie kan ervoor gaan zorgen dat jij helemaal gelukkig gaat zijn, samen met een man.

Waarom kiest hij niet voor jou? Omdat hij precies de juiste persoon is die bij jou een van jouw aandachtspunten naar boven kan halen.

Omdat hij degene is die bij jou dit aandachtspunt naar boven haalt. Er zit in jou een aandachtspunt. Dat aandachtspunt kun je voelen door de pijn en het rotgevoel wat je hebt omdat hij niet helemaal voor jou gaat. Je wilt hem maar je krijgt hem niet. Je hebt iets van hem nodig maar je krijgt dit niet. Ja maar ik mag toch wel met een man willen zijn? Daar is toch niets verkeerds aan?

Nee, natuurlijk is het prachtig om met een man een relatie te hebben en alles wat daarbij hoort. Echter; Op het moment dat er iets in jouw liefdesleven is waar jij tegen aan loopt wat jou pijn doet en wat jou een rotgevoel geeft en wat niet zomaar verdwijnt, is dit er niet voor niets.

Het vraagt om de juiste aandacht.
Geeft iets in jouw liefdesleven jou een rotgevoel, doet het pijn, dan ben je tegen een van je aandachtspunten aangelopen. Jouw aandachtspunten trekken jouw aandacht door pijn te doen en niet weg te gaan voordat jij er de juiste aandacht aan hebt gegeven.

Jouw buitenwereld confronteert jou met jouw aandachtspunten in jouw binnenwereld. Situaties en mensen in jouw buitenwereld raken deze pijn in jou, deze leegtes in jou, aan. De man in kwestie triggert een van jouw aandachtspunten, deze man ben jij tegengekomen omdat hij, juist hij, dit in jou kon aanraken.

Wat je met hem hebt is perfect op dit ene dingetje na. Deze man is slechts een van de acteurs (buitenwereld) in jouw toneelspel. En hij vervult zijn rol perfect.

Je krijgt niet meteen helemaal wat je wilt omdat je dan ook helemaal niet gestimuleerd zou zijn om antwoorden te zoeken en te vinden.

Doe jij het juiste met datgene wat hij in jou omhoog haalt, pak jij aan wat hij in jouw binnenwereld omhoog haalt, dan veranderd de buitenwereld (hij) met jou mee.

Verander jouw binnenwereld, en jouw buitenwereld verandert mee. Trekken, duwen en sleuren aan een vent gaat niet helpen en mocht het een sukkel zijn en toch mee gaan in jouw gemanipuleer dan heb je de perfecte basis voor doffe ellende. Er alles en meer voor over hebben om hem toch bij jou te houden zorgt voor een man die ook jou weer gaat belazeren. Waarom? Omdat je er toch wel bent.

Niet aan een ander werken, niet een man proberen te veranderen. Werk aan het rotgevoel wat jij in jou hebt, dat is het enige wat jij hoeft te doen om de situatie te veranderen.

Jij komt deze man dus tegen omdat deze man jou (onbewust) de pijn , de leegte , het aandachtspunt kan laten voelen wat jij al die tijd al in je hebt gehad.

Als jij op hem gaat wachten en hem maar zijn gang laat gaan en jij niet aan de slag gaat met de onbewuste energie die deze situatie in jou losmaakt, los je helemaal niets op.

De gevallen waarin vrouwen “het iedere keer maar weer begrijpen” dat hij het zo moeilijk heeft met zijn ex, met zijn verdriet, met de operatie van zijn hond, en de rest van al die bullsh*t, is het erg vaak zo dat hij toch maar kiest voor…

Niet jou.

Hij hoeft helemaal geen keuze te maken.
Waarom zou hij een oncomfortabele keuze maken waarbij hij zeker aan de andere kant iets gaat verliezen? Jij bent er toch wel. Omdat jij zo meegaand bent en zijn woorden bent gaan volgen in plaats van dat je je eigen zuivere gevoel bent blijven volgen hoeft hij geen keuze te maken.

Lekker makkelijk toch?

Ik ben hier klaar mee.
Ben je klaar met het feit dat jij dit nu in je leven hebt dan wordt het tijd om die te grote emotionele afhankelijkheid van hem of haar in jou aan te pakken. Er is niks mis met graag bij iemand zijn en van iemand genieten. Ik heb het over TE grote emotionele afhankelijkheid van een andere persoon om jezelf goed te voelen. Die moet eruit.

Je voelt je in jouw situatie machteloos en je weet niet wat je eraan moet doen en waar je moet beginnen. Dat komt omdat je niet moet proberen om aan hem of aan “jullie” te sleutelen. Je moet helemaal niet piekeren en analyseren over hem of over jullie. Heeft helemaal geen zin en gaat je niets opleveren.

Wat te doen.
Wat jij in dit geval moet doen is DE reden, de oorzaak aanpakken die er in de eerste plaats voor zorgt dat jij tegen deze situatie aanloopt. Die oorzaak is jouw te grote emotionele afhankelijkheid van iemand anders om jezelf goed te voelen.

Het is voor jou zeker mogelijk om heel veel van iemand te genieten en een echte relatie te hebben met alles erop en eraan. Ook met deze persoon. Om dat te kunnen moet je eerst weer emotioneel onafhankelijk worden en zelf weer sterk worden. En ja, dat kan.

Wat maakt jou aantrekkelijk?
Wat jou woest aantrekkelijk maakt is niet wat jij denkt. Ook ben je nog zo mooi en leuk etcetera. Wat jou aantrekkelijk maakt is jouw vermogen om bij een ander het juiste aan te raken en los te maken. Dat is Sex Appeal. Daarom zijn foute mannen zo woest aantrekkelijk voor veel vrouwen.

Wanneer kan jij het juiste in een ander aanraken en losmaken? Als jij dicht bij je echte pure gevoel, bij je echte pure zelf staat. En daar ben jij nu in jouw situatie zeker niet meer. In het begin van deze relatie waarschijnlijk wel.

Des te verder weg van je echte pure gevoel, des te onaantrekkelijk je wordt.
Die andere persoon vond jou in het begin zo aantrekkelijk OMDAT jij bij jezelf was. Daar ben je nu niet meer. Je bent nu bij “jullie” en bij hem. En diep onbewust voelt hij dit. Hij voelt dat je iets van hem “moet”. Hij voelt dat jij iets van hem “nodig hebt”. Teveel nodig hebt.

En dat maakt jou te onaantrekkelijk om een grotere keuze voor te maken. Ik hoop dat jij, nu ik een andere betekenis heb gegeven aan jouw situatie, beseft dat het tijd wordt om dit zsm te veranderen.

Als je blijft doen wat je tot nu toe deed zal je steeds onaantrekkelijker worden voor hem en ga je aan het kortste eind trekken. I sh*t you not ik heb al veel dames gehad die dachten hij kiest wel voor mij en die uiteindelijk de deksel op hun neus kregen.

Als ze echter aan dit probleem gaan werken komen ze er sterker en aantrekkelijker uit dan dat ze zich ooit gevoeld hebben. En dan gebeurd dit niet meer. No way.

Je wordt aantrekkelijker voor anderen maar ook en vooral wordt je aantrekkelijker voor jezelf en voor het leven. Je hoeft niet meer te zwemmen in modder, wat niet opschiet.

Hoe moet ik dat doen.
Het is heel logisch dat je niet weet hoe je dat moet doen want als je dat al had geweten had je dit probleem nooit gehad. Je moest hier even tegen aan lopen en dat is gebeurd.

Je stopt even met trekken en duwen in jouw relatie met die persoon en je zet even een stap terug. Niks aan de hand, je gaat gewoon even leren zien en begrijpen wat in jou te graag wil, waarom dat zo is en hoe je dat gaat oplossen.

De 2 grote krachten die jij moet leren zien en begrijpen.
Er zijn 2 grote krachten die jij moet gaan leren zien en begrijpen:
1. Jouw onbewuste energie, het duiveltje op je schouder.
2. Jouw bewuste energie, het engeltje op je schouder.

Tot nu toe ben jij in dit onderwerp bestuurd door je onbewuste energie. Die heeft ervoor gezorgd dat jij tot nu toe geen keuze had in je gedrag maar dat die keuzes voor jou gemaakt werden. Volstrekt onbewust, onzichtbaar en onopgemerkt werd jouw gedrag naar hem geregeld.

Wat je ook doet en hoe je het ook doet, zorg ervoor dat je dit gaat zien en begrijpen. Doe je dit niet dan wordt het dweilen met de kraan open en gaat deze relatieoveral naartoe behalve de goede kant op.

Je bewuste energie.
Jouw bewuste energie is de kracht in jou die het tijd vind voor verandering en het is die energie die jou mijn informatie heeft laten vinden. Deze energie kon tot nu toe alleen maar lijdzaam toekijken omdat het nog niet het juiste moment was.

Op het juiste moment heb je de juiste info gevonden die het engeltje op je schouder aanspreekt. Daarom herken je jezelf in mijn woorden. Je leest jouw eigen onuitgesproken gevoel in woorden. En dat onuitgesproken zuivere gevoel vindt dat heel fijn.

Je hebt een zuivere kracht in je die heel veel voor jou wil en kan gaan betekenen. Leer deze kracht zien en begrijpen en leer ermee werken. Kan allemaal.

Wil je dit bij mij leren dan kan dat hier.

Bob.

Hoe word ik nog aantrekkelijker voor mijn mijn man.

Waarom kiest hij niet voor mij? (2)

Schrijf je in en ontvang dit artikel met bijbehorende audio.

Waarom kiest hij niet voor mij? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6160

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.